har aldrig känt mig så ensam

-

fml

sjukt deppig tjej här. måste skriva av mig.

vänner sviker. skenet bedrar.
här står jag ensam kvar.
med en klump i magen
tillhör inte nåt av lagen
kan inte sova
du hade inget lovat
varför trodde jag så
varför inte vi två
när jag vaknar och inser
att allt är en dröm,
jag vill tillbaka till min sömn
när jag vaknar vill jag inte gå upp
jag vill slippa tänka på allt
jag vill inte tänka
klumpen i magen den är kvar
denna dag också
när ska den försvinna,
när ska jag tillhöra lagen?

äsh

shit

kan inte sova om nätterna.
kan inte sluta tänka.
kan inte sluta vela.
kan inte bestämma mig.
kan inte låta bli att sjunka.
kan inte stoppa känslor.
kan inte glömma bort.
kan inte se framåt.

kan något för mig betyda så mycket
som det inte gör för dig,

shit
hjälp.

Att inte kunna sova..

Det är skönt att bara behöva tänka på sig själv,men det är ingen utmaning.

midsommar

ja vad ska man säga, jag vet inte.
kvällen, nja vi glömmer den, nästan hela,
eller jo vi glömmer hela midsommar.

axis of awesome- a four chord song, min underhållning
senaste månaden och jag tröttnar inte!

19 augusti är datumet som jag längtar sjukt mycket till nu,
då drar nämligen jag och 7 brudar till magaluf,
haha ungdomshotell och billig dricka i 8 dagar,
kommer bli helt sjukt, det kommer bli gaaalet!
lever på att jag kan se fram emot den resan nu,
efter resan kommer jag leva på att jag gjort den
kommer bli sjukaste resan nånsin.

tack så länge.

//gg

that's wrong coach!!

- vi har bara en timmes grästid istället för en och en halvtimmes och vi var väldigt några på träningen, vilket är ett ypperligt tillfälle att köra mycket övningar med boll då man får öva mycket mer bollkontakt när man är färre på träningarna. Istället blir allt bara fel, tränaren gör Helt Fel!
- ingen ordentlig uppvärmning = sträcka sig lätt
- övning för att komma upp i puls, efter en så är det paus aslänge, vilket medför att pulsen går ner igen, alltså, inget resultat efter.
- när man bara har en timme ska man ta vara på tiden, istället så ska ALLA som var på träningen få stå och skjuta på målisen så hon blir uppvärmd, detta dessutom utan att vi var uppvärmda, vafan!? hur tråkigt och hur inte givande är det, vi sköt ju bara uppvärmningsskott, bättre att vi får göra något där vi lär oss något istället!!
- spelet, när vi väl fick röra boll och spela match så spelas det på alldeles för stor yta, vi springer oss trötta och ytan är så stor att vi inte hinner fram och pressa motståndaren, hur ska vi då kunna spela som vi sagt att vi ska göra? Helt otroligt sjukt dåligt! Varför ska vi få göra mål på sjumanna mål när vi spelar elvamanna? Varför ska vi spela på så stor yta när det vi behöver förbättra är kortpassningsspelet och den individuella prestationen, det går inte när ytan är så stor så man itne får press på sig!!

ooooooffff# alltså en tränare kan inte vara utbildad när man lägger upp träning såhär eller? sjukt trött på tränarn nu iaf, vi kommer aldrig bli bättre om vi ska fortsätta som vi gjort nu, jag vill träna a-lag nu, är trött på b-laget för vi blir inte bättre, mycket pga tränaren, ååhhhh!

glömma och gåvidare, jag ska fan ge gärnet nu, a-lag nästa!

//gg

uppdatering

uppdatering över dagsläget;

- jag ska flytta! haha tro det eller ej men så är det, jag ska alltså flytta hemifrån. det dök upp ett gyllene läge på en lägenhet som jag är förälskad i. jag har alltså fått tag på en takvåning med ett helt underbart stort fint fönster och som dessutom är helt nyrenoverad, allt är nytt, dvs, haft en jävla tur och fått tag på en riktigt fräsch lägenhet, jag mår bra!

- jag vill spela alagsfotboll nu, är sjukt trött på min tränare nu, han kan inte ens vara utbildad!? Idag när vi bara hade en timmes träning pga en annan match, ja då lägger han in fys istället för att spela med boll, wtf! (måste avreagera mig så kommer komma en lista på saker han gjorde fel!)

- jag tänkte beställa en fotobok till mamma när hon fyller år, alltså om en månad. Tror att det kommer bli jättebra, en bok med bara massa bilder på oss i familjen och fina texter, bästa mamma och pappa!

- treorna springer ut på torsdag, jag har ett år kvar. fan, min klass är guldvärd, och vartfan ska alla ta vägen om ett år, usch en tanke så får mig på dåligt humör!

- en gammal klasskompis åker in på rehab imorgon, det är bra, bra att personen får en chans till att få göra något bra av sitt liv, asbra!

- imorgon ska skoldatorn lämnas in, jobbigt, men fan i sommar ska det ju jobbas juu, så då har vi ju ändå inte tid!

//gg


RSS 2.0